Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Valon Ramadani

Valon Ramadani

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 14.06.1985 në Ferizaj
  • I martuar

  Arsimimi

  • I lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nënkryetar i qendres levizjes Ferizaj

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

  Adresa

  • F.sh. Komogllave

  Telefoni

  • 044 543 753