Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Sami Kurteshi

Sami Kurteshi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 05.06.1960 në Gjilan
  • I martuar

  Arsimimi

  • Superior

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Avokat I Popullit 2009 - 2015,
  • Sekretar ekzekutiv I KMLDNJ 1992 - 1996

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Gjermane: Frënge; Serbe; Turke

  Adresa

  • Rr. “Xhavit Ahmeti” Nr. 9/A, 10000 - Prishtinë

  Telefoni

  • 044 481 078