Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Driton Çaushi

Driton Çaushi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PSD

  Partia

  • Partia Socialdemokrate (PSD)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 11.10.1978 në Gjakovë
  • I pamartuar

  Arsimimi

  • I lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet në Kuvendin e Kosovës,
  • Asistent në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë - Universiteti "Hasan Prishtina"

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze, Gjermane, Serbe

  Adresa

  • Rr. “Urim Rexha” Nr. 218 – Gjakovë, 50000, Kosovë

  Telefoni

  • 044 236 828