Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Liburn Aliu

Liburn Aliu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 10.04.1975 në Prishtinë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Arkitekturës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet në Kuvendin e Kosovës 2011 - 2013,
  • Drejtor në drejtorinë e Urbanizmit - Komuna e Prishtinës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze, Serbokroate

  Adresa

  • Mati 1, Tregtia 9/43 – Prishtinë

  Telefoni

  • 044 377 551