Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Adem Mikullovci

Adem Mikullovci

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 21.12.1937 në Vushtrri
  • I martuar

  Arsimimi

  • Shkolla e lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Pensioner

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Turke, Serbe

  Adresa

  • Bërnicë e Epërme

  Telefoni

  • 044 626 248