Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 11.05.1987 në Prishtinë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Juriste

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputete e legjislaturës së katërt dhe legjislaturës së pestë të Kuvendit të Kosovës,
  • Anëtare e Kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

  Telefoni

  • 044 760 759