Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Glauk Konjufca

Glauk Konjufca

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 25.07.1981 në Prishtinë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik - Filozofi

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nënkryetar i Kuvendit të Republikës së Kosovës,
  • Kryetar i grupit parlamentar të LVV

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

  Adresa

  • Sheshi “Bill Klinton” - Prishtinë

  Telefoni

  • 044 161 420