Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Aida Dërguti

Aida Dërguti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • PSD

Partia

  • Partia Socialdemokrate (PSD)

Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik - HJISTORI

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nënkryetare i Kuvendit të Republikës së Kosovës,
  • Anëtare e kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze, Serbokroate

Adresa

  • Vushtrri

Telefoni

  • 044 750 075