Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Xhevat Bislimi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 22.07.1961 në Vërban
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulltetin e gazetarisë - gazetar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Gazetar i gazetës " Zëri i Kosovës" si dhe i disa gazetave dhe revistave të tjera.
  • Kryeredaktor pastaj edhe drejtor i Agjensisë së Lajmeve të Kosovës "Kosovapress"

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Frëngjisht
  • Gjermanisht (pasive)
  • Serbokroatisht