Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Fatmire Mulhaxha-Kollçaku

Fatmire Mulhaxha-Kollçaku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lista qytetare ORA (ORA)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 26.08.1966 në Pejë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë
  • Dr. e mjekësisë, specialiste e epidemiologjisë
  • Në fazën përfundimtare të studimeve pasuniversitare në lëmin e menaxhmentit shëndetësor

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjeke e Dispanzerit të fëmijëve dhe e Institutit të shëndetit publik

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Anglisht

  Adresa

  • Pejë