Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Hajredin Hyseni

Hajredin Hyseni

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 10.10.1968 në Sllatinë – Besianë
  • I martuar, dy fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti i Filozofisë - Shkenca Politike dhe Administratë Publike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • I burgosur polirik (1988-1990, 1993-2001);
  • Ish zëdhënës i kompanisë Kosova Petroll (2001-2003);
  • Zyrtar për mbështetjen e deputetve pranë PDK-së;
  • Anëtar i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Ballofc, besianë