Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Fetah Berisha

Fetah Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 20.12.1944 në Drenoc
  • I martuar, baba i 5 fëmijëve

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik - Dega e Gjuhës dhe letërsisë shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor i gjuhës në shkollë fillore dhe të mesme
  • Drejtor komunal për arsim

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Frengjisht (pasive)

  Adresa

  • Drenoc- Rahovec