Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Fehmi Vula

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 29.11.1941 në Gjakovë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Arsimimi i lartë- mjekësi
  • Specialist i kirurgjisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 36 vjetë pune në mjekësi - kirurgji

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbokroatisht
  • Frengjisht

  Adresa

  • Gjakovë, rr. Mic Sokoli, nr. 7