Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Allbert Kinolli

Allbert Kinolli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • 6+

  Partia

  • PARTIA ROME E BASHKUAR E KOSOVËS (PREBK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 24.08.1967 në Prizren
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nënkryetar i partisë "PREBK" nga viti 2001,
  • Nënkryetar i komitetit për komunitete,
  • Anëtar i KQZ 2007 - 2010,
  • Deputet 2010 - 2014,
  • Kryetar i partisë nga 2015

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Shqipe; Turke; Boshnjake; Angleze

  Adresa

  • Rr. “Zahir Pajaziti” Nr.7 - Prizren

  Telefoni

  • 044 336 822