Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 15.07.2019 21:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.07.2019 21:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.07.2019 17:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.07.2019 16:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 14.07.2019 09:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 13.07.2019 22:40

  Kryesia e Kuvendit