Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 10.07.2019 10:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.07.2019 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 09.07.2019 21:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 09.07.2019 16:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 09.07.2019 16:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 09.07.2019 14:05

  Kryesia e Kuvendit