Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 25.09.2019 17:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 20.09.2019 19:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 20.09.2019 08:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 16.09.2019 17:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 16.09.2019 12:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.09.2019 23:03

  Kryesia e Kuvendit