Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
GP i PSD-së dorëzon nënshkrimet e 12 deputetëve për thirrjen e seancës

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 08.08.2019 13:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 06.08.2019 11:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 05.08.2019 14:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 31.07.2019 14:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 29.07.2019 17:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 25.07.2019 16:59

  Kryesia e Kuvendit