Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 16
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 15
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 14
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 13
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 12
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 11
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 10
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 9
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 8
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 7
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 6
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 5
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 4
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 3
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 2
Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci” 1

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 25.09.2019 17:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 20.09.2019 19:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 20.09.2019 08:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 16.09.2019 17:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 16.09.2019 12:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.09.2019 23:03

  Kryesia e Kuvendit